BED-STAY

Voor elk event de juiste slaapoplossing! 

Over Bed-Stay

Bed-Stay is een uniek slaapconcept dat zich vooral laat kenmerken door de vele aantallen waarin het geleverd kan worden en de snelheid waarmee het opgebouwd kan worden. Naast dat deze accommodatie eruitziet als een simpel stapelbed, kan er eenvoudig gekozen worden voor wat privacy doormiddel van het verduisterend gordijn welke aan elk bed bevestigd is.

Tot 1.000 stuks

20 tot 1.000 personen

2x0,9x2,10 (lbh)

Interieur opties

SFEER IMPRESSIE

Bed-Stay is te verkrijgen als losse stapelbedden met matras of als een complete huisvestingslocatie. Zo heb je drie verschillende uitvoeringen: basic, normal of cube. Basic houdt in dat je alleen de frame van de Bed-Stay krijgt als een stapelbed. Normal wordt de Bed-Stay geleverd als een bedstee en bij de cube krijg je een eigen vierkante kamer waarbij er een afscheiding is bij elke Bed-Stay.

Markten

De Bed-Stay komt het best uit zijn voeten in de volgende markten

De Bed-Stay is een makkelijk concept dat snel geleverd kan worden en tegelijkertijd ook nog eens in grote aantallen. Daarom worden onze Bed-Stay bedden vaak weggezet bij klussen zoals huisvesting voor arbeidsmigranten, introductieweken voor hogescholen, het leger en noodopvang voor daklozen of vluchtelingen. Een Bed-Stay is dus vooral heel praktisch in zijn formaat en kan dus als een soort van lego blokje eenvoudig worden uitgebreid.

Meer informatie over deze accommodatie?

Kevin vertelt je er graag meer over!

Praktische informatie

Voor elk evenement geschikt

Deze accommodatie is flexibel inzetbaar en kan op bijna iedere locatie worden ingezet. Wanneer er een binnenruimte beschikbaar is kunnen de stapelbedden worden gebouwd in de bestaande ruimte. Is er niet direct een binnenruimte beschikbaar? Geen probleem! We bouwen dan een tijdelijke tentaccommodatie waar de slaapruimtes kunnen worden gecreëerd.

  • Bed-Stay stapelbedden
  • Matraslakens
  • Bedgordijnen
  • Opgemaakte bedden
  • Verlichting
  • Stroompunten
  • Lockers
  • Opberglades
  • Branding bedden

Bekend van:

Mogelijk ook interessant

Bekijk hieronder onze andere accommodaties

Een hostel op locatie of losse afsluitbare bedden voor zowel crew als bezoekers. Het Bed-Stay concept biedt de mogelijkheid om met grote aantallen mensen te kunnen slapen op een relatief klein oppervlak. Door het unieke en innovatieve ontwerp kunnen gasten zonder verlies van privacy slapen in een compacte setting. Met Bed-Stay kan er flexibel worden op- en afgeschaald.