BLUECAMP

Voor elk event de juiste slaapoplossing! 

Over BlueCamp

Op een bijzondere plek slapen onder versleten spijkerbroeken tijdens je favoriete festival, in de achtertuin of op een andere prachtige locatie in binnen- of buitenland. Comfortabel verblijven in een duurzame tent, wist je dat de BlueCAMP tent voor 25% gerecycled denim, 50% polyester en 25% katoen bestaat?

Tot 40 stuks

1 tot 2 personen

3x1,5x2 (lbh)

Interieur opties

SFEER IMPRESSIE

Het BlueCAMP Tent&Breakfast kampement wordt geleverd met een tarp van 9×10 meter. Hieronder wordt de bar opgesteld. Daarnaast is het mogelijk om extra meubilair erbij toe te voegen om het kampement nog leuker aan te kleden en extra sfeer te creëren.

Markten

De BlueCamp komt het best uit zijn voeten in de volgende markten

De BlueCamp is een ideaal concept voor een wat kleinere evenementen waarbij intimiteit een wat grotere rol speelt. Leuk voor projecten zoals teambuildings voor bedrijven, sportevenementen zoals surfkampen in het binnen- en buitenland, maar ook leuk voor kleine knusse culture festivals in de zomer. De BlueCamp is dus vooral een uniek duurzaam tentenkampement voor maximaal 80 personen.

Meer informatie over deze accommodatie?

Kevin vertelt je er graag meer over!

Praktische informatie

Voor elk evenement geschikt

De BlueCamp tenten worden standaard als tweepersoonstenten aangeboden met twee luchtbedden, twee kussens en bedlinnen. En kunnen dus ook overal neergezet worden waar een normale tent ook zich kan vestigen.

  • Twee luchtbedden
  • Twee kussens
  • Bedlinnen
  • Slaapzakken
  • Prikkabels
  • Buitenzitje
  • Tafel
  • Bed & Breakfast Kampement met een tarp van 9×10 meter

Bekend van:

Mogelijk ook interessant

Bekijk hieronder onze andere accommodaties

De mogelijkheid om het hele concept in zijn volle glorie te zien schitteren? Comfortabel verblijven in een duurzaam tentenkamp en gewekt worden met een heerlijk vers ontbijtje! BlueCAMP, Tent&Breakfast verzorgt een uniek tentenkampement met 2-persoonstenten met daarbij een tarp dat onderdak biedt aan 80 personen.