Eurekaweek 2023

Are You Ready To Meet New People?

Claim jouw comfortabele bed met privacy direct naast de Eurekaweek 2023. Slaap prinsheerlijk in een Bed-Stay hostel voor een betaalbare prijs.

Comfortabel overnachten

Op zoek naar de perfecte centrale locatie om de wonderen van Rotterdam te ontdekken? Zoek niet verder en kies voor het Bed-Stay Hostel, waar je slechts een steenworp verwijderd bent van alle activiteiten tijdens de Eurekaweek.

What’s the deal?

  • Zondag 20 augustus tot vrijdag 25 augustus
  • 5 nachten voor €150,-, dat is slechts €30 per nacht!
  • Inclusief je eigen oplaadstation, sanitaire voorzieningen en beveiliging
  • Optioneel: kluisjes en beddengoed.

Wil je een unit met een vriend delen? De units zijn speciaal ontworpen voor 2 personen. Boek 2 bedden als je verzekerd wilt zijn van een gezamenlijk verblijf.

Informatie Eurekaweek

De Eurekaweek vindt plaats van maandag 21 t/m donderdag 24 augustus in en rondom de Erasmus University in Rotterdam. Geniet van een comfortabele slaapplaats naast de campus van de universiteit. De slaapplaats bevindt zich in het Bed-Stay hostel.

Check-in & check-outs

Accommodatie ticket

Na het boeken ontvang je een e-mail met daarin de voucher voor je persoonlijke slaapaccommodatie. Een aantal dagen voor de aanvang van de Eurekaweek ontvang je een apart e-mail met extra informatie over jouw slaapaccommodatie.

Check-in

Je kunt bij aankomst inchecken bij de receptie. Onze hosts zullen je ontvangen en naar jouw slaapaccommodatie brengen. Tijdens de check-in zullen we samen met je kijken of alles naar wens is.

Check-out

Na de Eurekaweek hopen we je nog even gedag te kunnen zeggen. Dus loop vooral nog even langs.

Ticketshop