FESTIVALS

Voor iedere markt de juiste slaapoplossing!

Slapen op festivals

De geringe uurtjes op een festival optimaal benutten voor je bezoekers

Organisatoren van festivals en feestjes opgelet! Organiseer jij binnenkort het dikste of vetste feest in town en wil je daarbij ook je feestgangers lekker kunnen overnachten? Dan zijn wij de geschikte agency als het gaat om jou en de feestgangers even heerlijk te ontzorgen. Waarom hoor ik je al denken? Wij weten als geen ander hoe het eraan toe gaat op festivals door onze ervaringen over de jaren heen. Het kan een hoop stress opleveren voor een festivalorganisator als die zich ook moet gaan ontfermen over de bezoekers die komen te overnachten. Daarom zeggen wij tegen die organisatoren dat zij zich bezig moeten houden met waar zij goed in zijn: muziek! En dan regelen wij hetgeen waar wij goed in zijn: slapen!

Optie 1: Accommodaties

Optie 2: Hospitality voor gasten

Optie 3: Complete campsite

Geschikte accommodaties

Samen met onze slaapconcepten proberen wij voor elke aanvraag een geschikte oplossing te bieden op het gebied van tijdelijke overnachtingen. Elk concept bij ons is uniek op zijn eigen manier en brengt zijn eigen charmes en beleving met zich mee. Ontdek welke slaapconcepten wij in-house hebben en lees wat er van deze accommodaties verwacht kan worden.

Bed-Stay | Hostel
Makkelijk op en afschalen doormiddel van modulaire bouw van bedden
Festivalcaravans
Wat is er nou meer festival dan een caravan? Met Festivalcaravans wordt iedere festivalcamping gezellig.
CozTent
Sfeervolle tenten welke helemaal op gaan in de sfeer van het festival. En eenvoudig in te richten naar ieders wensen en budget
KarTent
KarTent! De revolutionaire slaapoplossing op festivals heeft ervoor gezorgd dat er minder plastic afval te verwerken is na het evenement.
Bluecamp
De BlueCamp is een unieke stormtent die vanuit recyclebare jeans ontstaan is.
Festivalty
Een zeer handige festivalhut waarbij je de mogelijkheid hebt om tot wel 8 personen gebruik van te maken en ieder zijn eigen privacy kan bewaren.
Previous
Next

Slaapoplossingen voor Festivals

Voor elk evenement de juiste slaapoplossing!

Tijdens een festival zijn de geringe nachtelijke uurtjes zeer kostbaar en dat weten wij maar al te goed. Het is daarom van essentieel belang dat je warm en comfortabel kunt overnachten. Dit geldt voor zowel de bezoekers als de crew van het festival. Er zijn meerdere opties mogelijk om de festivalcamping aan te kleden en waarbij wij de organisatie kunnen ondersteunen.

Mysteryland
25 festivalcaravans voor bezoekers.
Camping Hemels
Volledige exploitatie van pop-up camping concept i.s.m. Billybird Hemelrijk
Paaspop
Festivalcaravans voor bezoekers.
Verbrugge
420 slaapplaatsen in Bed-Stay bedden
Previous
Next

Cases

In de afgelopen jaren hebben wij slaapaccommodaties mogen voorzien voor festivalorganisaties als: Q-Dance, Mysteryland, Paaspop, Intents Festival, Draaimolen Festival, Solar Weekend, We Are Electric en ga zo maar door. Ook zijn wij actief voor overheidsinstanties, veiligheidsregio’s, hogescholen en uitzendbureau’s.  Benieuwd naar onze projecten? 

Wat bieden wij?

Wat kan The Sleeping Agency voor jouw Festival betekenen?

Optie 1: Accommodaties

Ben jij op zoek naar verschillende slaapaccommodaties, om deze vervolgens aan te bieden voor al je bezoekers of crew?

Het is mogelijk om een of meerdere slaapconcepten bij ons af te nemen. Op basis van jouw wensen stellen wij een op maat gemaakte offerte op en komen wij de gehuurde slaapaccommodaties/producten bij je leveren, opbouwen en afbreken.

Optie 2: Hospitality voor gasten

Ben jij op zoek naar een crew die specialisten zijn op het gebied van hospitality voor jouw evenement?

Als je op zoek bent naar een groepje mensen voor je evenement waarbij de service met een glimlach hoog in het vaandel staat, dan kunnen wij jou de oplossing bieden. Naast het verzorgen van de tijdelijke slaapaccommodaties is het mogelijk om extra service toe te voegen zodat het stukje hospitality geheel uit handen kan worden genomen. Denk hierbij aan het meehelpen van de check-ins en check-outs van de gasten, het uitdelen van goodie bags en/of functioneren als aanspreekpunt voor de slaapaccommodaties. Op basis van de gewenste afname stellen wij een offerte op en komen wij de eventuele gehuurde producten en diensten leveren, opbouwen, afbreken en ook weer ophalen.

Optie 3: Complete campsite

Ben jij op zoek naar de juiste partij bij het meedenken en uitwerken van een gehele campsite bij jouw evenement?

Je kunt ons als volledige partij inhuren om de festivalcamping geheel uit handen te laten nemen. Wij regelen de gehele campsite van A tot Z. Dat begint bij het aanbieden van de slaapaccommodaties online voor de bezoekers tot aan de gehele service dat wordt verzorgd op locatie. Op basis van jouw wensen stellen wij  een op maat gemaakte offerte op en komen wij de gehele event camping verzorgen voor jouw festival.

Waarom The Sleeping Agency?

Alle communicatie omtrent de verschillende slaapconcepten onder één dak! The Sleeping Agency speelt nu al langere tijd mee in de festivalwereld en snappen als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om alles zelf te moeten regelen. Je wilt immers samenwerken met partijen die ervaring hebben en waarop je kunt vertrouwen. Wij kunnen de complete zorg uit handen nemen en de communicatie regelen voor alle slaapaccommodaties. Zo hoeft de organiserende partij maar met een leverancier zich bezig te houden. Daarnaast bieden wij ook onze service aan buiten de producten om, een all-in-one servicepakket. Hiermee nemen wij al het werk uit handen en regelen wij graag de klus voor je. Maak je daarnaast dan ook geen zorgen om de goede overnachting van je gasten en/of personeel.