Solar 2024

Solar is inmiddels een begrip in de festivalwereld. Wat begon als een bescheiden tweedaags festival, is uitgegroeid tot een vierdaags evenement waar duizenden mensen op af komen. Van 1 tot 4 augustus 2024 stond Roermond op zijn kop, de vertrouwde thuisbasis van Solar. De organisatie weet als geen ander hoe ze hun gasten een unieke beleving kunnen bieden, en dat is precies wat Solar zo’n geliefd event maakt.

Solar 2024 Snoozy

Samenwerking Solar

Als trouwe partner van Solar is The Sleeping Agency al een aantal jaar verantwoordelijk voor de slaapaccommodaties van de crewleden, die werden verzorgd met onze Festival Caravans. Dit jaar kregen we de opdracht om ook voor de bezoekers een accommodatie te realiseren. Op basis van de wensen en de doelgroep hebben we gekozen voor de sfeervolle en duurzame Snoozy Glamping Pods.

Ervaring Lou, Event Producer Solar:

"We hebben voor The Sleeping Agency gekozen, omdat we opzoek waren naar een partner die ons kon ondersteunen in accommodaties voor zowel de crew als de bezoeker. The Snoozy leek ons hierin een goede oplossing. Het was een fijne en open samenwerking waarin duidelijk gecommuniceerd werd wat haalbaar was en wat niet. Daarnaast zijn de accommodaties allemaal snel en netjes geplaatst.

Het was voor The Sleeping Agency ook de eerste keer dat deze accommodaties werden neergezet. Het was voor beide kanten nieuw en er zijn ook zeker wat leerpunten geweest. Echter, denken wij dat de accommodatie met wat aanpassingen (zijn gedeeld met Tibor en worden opgepakt), zeker een goede accommodatie kan zijn. Uiteindelijk was het voor de crew een fijne accommodatie om in te slapen en waren de bevindingen positief. Ik zou de sleeping agency zeker aanraden in de toekomst. Het is een fijne partij, waarvan ik zeker weet dat ze continue blijven verbeteren."

Solar Snoozy podsSnoozy's Solar FestivalAfsluitbare SnoozySnoozy binnenkantSnoozy Glamping PodsSnoozy's SolarSnoozy insideCN20

Comfortabel overnachten

De Snoozy’s zijn ontworpen met het oog op zowel comfort als duurzaamheid. Ze bieden een knusse accommodatie voor twee personen en zijn volledig uitgerust met comfortabele bedden, sfeervolle LED-verlichting en een USB-poort om je telefoon op te laden. Bovendien zijn de Snoozy’s door hun slimme ontwerp eenvoudig te transporteren, wat niet alleen de transportkosten verlaagt, maar ook het aantal ritjes reduceert—een bewuste keuze voor het milieu.

Maar dat is nog niet alles. De Snoozy’s kunnen naar wens worden aangepast en aangekleed. Wil je extra tafeltjes en stoelen, nachtlampjes, of een vloerkleedje voor een extra huiselijk gevoel? Wij denken graag met je mee om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Ben je op zoek naar een comfortabele en duurzame accommodatie voor jouw volgende festival of evenement? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van de Snoozy Glamping Pods!

Snoozy glamping

Wij laten je droom uitkomen

Benieuwd hoe wij dat doen? Neem contact met ons op.