Over The Sleeping Agency

Over ons

The Sleeping Agency is jouw partner in crime als het gaat om verhuur van tijdelijke slaapaccommodaties. Wij zijn trotse partner van festivals zoals Mysteryland, Paaspop, Intents, WiSH Outdoor, Solar, Draaimolen en Jungle Festival. We werken niet alleen op festivals en evenementen, ook bedrijven kunnen bij ons terecht. The Sleeping Agency verzorgt compleet ingerichte locaties voor bedrijven. 

Event campings

Ondersteunen bij het organiseren en faciliteren van tijdelijke campings.

Hospitality

Helpen met jouw gasten op de juiste manier te ontvangen in stijl

Slaapaccommodaties

Complete slaapaccommodaties op maat en voor elk type event

TOTAAL CONCEPT "BELEVENIS STAAT CENTRAAL"​

Bij The Sleeping Agency is geen enkele nacht hetzelfde. Wij geloven heilig in een goede nachtrust en vinden de ambiance eromheen net zo belangrijk. Ongeacht voor welk doeleind vinden wij het belangrijk om een totaal concept aan te leveren bij onze klanten en deze dan ook direct te ontzorgen. 

Denk hierbij aan de aanloop van het evenement, het lekker maken van hun overnachting, de extra opties die geboden kunnen worden, het ontvangst, de service tijdens het evenement, de overnachting, de volgende ochtend en het vertrek. Alles moet gewoon kloppen tot in de puntjes en dat zorgt voor de totale belevenis van het tijdelijk slapen op locatie. 

Wij werken dan ook graag samen met partijen waarbij we creatieve ideeën samen kunnen toevoegen tot een magische ervaring.  Heb je even geen inspiratie? Dat is ook geen probleem, dan kunnen we ook een afspraak maken voor een creatieve sessie waarbij we samen op zoek gaan naar de juiste en meest geschikte oplossing voor jou!

Wat kunnen wij jou aanbieden?

Accommodaties en services

In samenspraak met de organisatie kunnen wij drie opties bieden.  Basic: waarbij wij onze producten verhuren aan jou zodat jij deze zelf kan komen ophalen en opzetten. Huurservice plus, de oplossing voor als je zelf geen transportmogelijkheden hebt. Wij komen de gewenste accommodaties en aantallen verzorgen op locatie zodat alles op tijd geleverd is voor aanvang van het evenement/gelegenheid. En als laatste kunnen wij een compleet verzorgd full servicepakket leveren waarbij wij het gewenste concept komen neerzetten en daarbij ook nog eens operationeel mee komen draaien.

Onze partners

Waarmee elke klus geklaard wordt!