Wij zijn

The Sleeping Agency

The Sleeping Agency vertegenwoordigt een hoge kwaliteit van slaap. Sterker nog, wij bewaken de nachtrust! Of het nu gaat om het faciliteren van slaapplekken voor de crew van een festival of sportevenement, bezoekers van een evenement, bruiloften, arbeidsmigranten of vluchtelingen. Voor elke behoefte hebben wij een passende oplossing, want van mensen die tekort worden gedaan in hun nachtrust liggen wij wakker.

In essentie is elke nacht hetzelfde, toch wordt elke nacht anders beleefd. Daardoor lopen de behoefte per nacht flink uiteen. Wij geloven in een goede nachtrust en vinden dat iedereen daar recht op heeft, ongeacht de situatie. Daarom verzorgen wij de nachtrust van top tot teen of beter gezegd van oogjes toe tot aan het ontwaken en alles eromheen.

BelltentenThe Sleeping Agency

We zijn van

alle markten thuis

Buiten je stoutste dromen had je dit verwacht…
Neem een kijkje bij de verschillende markten waarin wij actief zijn met onze diensten en producten.

Een team een taak

Zie je door de gordijnen het bed niet meer? Wij helpen graag met het oplossen van al jouw slaapgerelateerde problemen. Van begin tot eind staan we voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ruben van Goor

Co-Founder

Kevin Scholten

Co-Founder

Derk de Groot

Sales Manager

Joppe de Voogd

Project-Manager

Tibor de Kroon

Project-Manager Events

Geert Heres

Project-Manager

Lotte Janmaat

Financieel administratief medewerker

Laurens Riteco

Project-Manager

Maikel

Maikel Hendriks

Project-Manager

Erika

Erika de Ridder

Marketing Manager

Gusto

Chief Happiness Officer

Wij zijn altijd opzoek naar collega's

Voor ieder event

een passende slaapaccomodatie

Voor elke overnachting nemen wij jouw slaap zorgen weg. Want zeg nou zelf, een evenement wordt pas maximaal ervaren wanneer je gasten elke dag uitgerust opstaan. En wat te denken van je crew en werknemers? Die leveren de beste prestatie wanneer ze een comfortabele nacht achter de rug hebben. Minder vermoeid zijn heeft directe invloed op het voorkomen van ziekte of blessures. En misschien wel het belangrijkste van allemaal, het draagt bij aan het plezier op de werkvloer. Kortom: iedereen is gebaat bij een goede slaapplek die voorziet in een gezonde nachtrust.

Wat andere over

ons zeggen

Pim

“Wij hebben zo een geweldig weekend gehad in een van de Festivalcaravans die tijdens Beachy Festival aanwezig waren. Het personeel was zeer beleefd en de communicatie was top! Zeker een aanrader voor elk event waar geslapen moet worden.”

Tristan Steenmeijer - Coördinator vluchtelingen opvang

Project Gemeente Apeldoorn

‘’The Sleeping Agency zorgde ervoor dat elke locatie netjes werd opgeleverd en dat er geen overlast voor omwonenden was. De flexibiliteit van The Sleeping Agency maakte het mogelijk om ook bij uitdagende locaties een oplossing te vinden. Daarnaast zorgde de snelheid van handelen dat we enorm snel konden schakelen, wat een voordeel bleek voor het plotseling verhogen van de bedden aantallen. Dankzij deze aanpak en een positieve instelling, is het project uiteindelijk een groot succes geworden.’’

Steve

Jungle festival

“Wij hebben zo een geweldig weekendfestival gehad op een van de mooiste locaties van Nederland. Daarbij hadden wij het niet zonder The Sleeping Agency kunnen doen hun geweldige accommodaties. Daarnaast hebben zij ons volledig ontzorgd waardoor wij ons konden focussen op waar wij goed in zijn. HET FESTIVAL ORGANISEREN! We werken graag in de nabije toekomst weer samen met deze partij!”