TT Circuit Assen 2024

Voor het jaarlijkse transportevenement mochten wij ook dit jaar weer de slaapaccommodaties verzorgen. Er werd gekozen voor 30 ruime tenten, elk met vier comfortabele slaapplekken. Dit betekende dat we in totaal 120 personen konden voorzien van een fijne slaapplek naast het evenement. De perfecte plek om het event optimaal te kunnen beleven.

Truckstar Assen

Camping TT Circuit Assen

De locatie van dit evenement was het TT Circuit in Assen, waar we op het aangrenzende grasveld voldoende ruimte hadden om de tenten op te zetten en een comfortabele overnachtingsplek te creëren voor de gasten. In één dag tijd werden de tenten opgezet en na het event kon het terrein ook binnen een dag weer in oorspronkelijke staat worden opgeleverd.

Opdrachtgever Harm:

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam placerat sit amet risus eu finibus. Sed ante turpis, mollis nec vehicula malesuada, rutrum nec nisi. Nulla convallis consequat condimentum. Proin volutpat elit id ante viverra, eu molestie magna varius. Maecenas in quam consectetur, pulvinar elit et, semper lectus. Pellentesque sagittis vehicula commodo. Duis maximus at erat eget venenatis. Morbi rhoncus purus sollicitudin, consequat urna eu, pharetra est. Quisque aliquam eros sit amet est feugiat, a tempor nisl tincidunt. Aliquam facilisis arcu ut nisi blandit tempus. Nulla ut condimentum arcu.”

Truckstar TentenTruckstar TTAssenTruckstarTruckstar Assen tenten

De kracht van partners

Dit project hebben we uitgevoerd in samenwerking met onze vaste partner Harm, die als opdrachtgever verantwoordelijk was voor de communicatie met de klant. Wij zijn al meerdere jaren leverancier voor slaapaccommodaties bij dit evenement. Dankzij de goede samenwerking met Harm kunnen we elke keer weer een uitstekende ervaring bieden.

Wil je ook een professionele en comfortabele slaapoplossing voor jouw evenement? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij laten je droom uitkomen

Benieuwd hoe wij dat doen? Neem contact met ons op.