Wil je een bed huren voor je evenement of project? Geen probleem, bij The Sleeping Agency ben je aan het juiste adres! Wij kunnen tot wel 1000 bedden afleveren op locatie, precies waar en wanneer jij ze nodig hebt.

Hoe kan je eenvoudig een bed huren bij The Sleeping Agency?

Om een bed te huren, hoef je alleen maar contact met ons op te nemen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij het selecteren van de juiste bedden voor jouw evenement of project. We vragen enkele gegevens, zoals de gewenste leverdatum en locatie, om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het juiste bed huren doe je bij The Sleeping Agency.

Wat kan je verwachten wanneer je een bed gaat huren?

Standaard inbegrepen bij jouw stapelbed:

  • Bed-Stay stapelbedden
  • Matraslakens
  • Bedgordijnen
 Extra opties:
  • Opgemaakte bedden
  • Verlichting
  • Stroompunten
  • Lockers
  • Opberglades
  • Branding bedden

Wij regelen de levering en het ophalen van jouw gehuurde stapelbedden

Wanneer het tijd is voor de levering van de bedden, hoef je je geen zorgen te maken. Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering op de door jou gekozen locatie. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, vragen we je om enkele voorbereidingen te treffen. Zo is het belangrijk om de leveringsplaats gemakkelijk toegankelijk te maken voor ons personeel en zelf voldoende ruimte en personeel beschikbaar te hebben om de bedden te plaatsen.

En als het evenement of project voorbij is, hoef je je geen zorgen te maken over het terugbrengen van de bedden. Wij halen ze namelijk zelf weer op, zodat je je kunt concentreren op de belangrijke zaken. Zo bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar ook geld.

Waarom kiezen voor The Sleeping Agency?

The Sleeping Agency is de perfecte keuze als het gaat om een bed huren. We hebben tot 1.000 stapelbedden in ons assortiment om aan al je behoeften te voldoen. Onze deskundige medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen en te adviseren, zodat alles goed gaat bij een bed huren voor jouw locatie.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met The Sleeping Agency en huur de bedden die je nodig hebt voor je volgende evenement of project. Wij zorgen voor de rest!

Wij helpen ook bij het opzetten van een noodopvang voor vluchtelingen

Bij The Sleeping Agency bieden we niet alleen bedden aan voor evenementen en projecten, maar we zijn er ook voor gemeenten die extra bedden nodig hebben voor vluchtelingenopvang.

We begrijpen dat het aanbieden van een veilige en comfortabele plek om te slapen van cruciaal belang is, vooral in deze moeilijke tijden. Daarom hebben we een ruime selectie aan bedden beschikbaar voor gemeenten die extra bedden nodig hebben om aan de vraag van de vluchtelingenopvang te voldoen.