HUISVESTING VOOR ARBEIDSMIGRANTEN

Voor iedere markt de juiste slaapoplossing!

Slapen voor arbeidsmigranten

Flexibele huisvesting voor arbeidsmigranten/seizoenswerkers op eigen locatie.

Verwacht je op korte termijn een toename van werknemers en je beschikt momenteel nog niet over de gewenste facetten om iedereen een fijn onderkomen te bieden? Dan kunnen wij de oplossing met The Sleeping Agency. Wij kunnen het mogelijk maken om een geheel flexibele huisvesting te plaatsen op locatie en dat nog eens binnen één week tijd! Er kan onderscheid gemaakt worden om losse stapelbedden in een bestaande ruimte te plaatsen of door ons een geheel compleet pakket uit te laten rollen. Denk hierbij aan sanitair, woonkamer, keuken en recreatieruimte. Daarnaast dragen wij ook zorg voor veiligheid en hygiëne op de geleverde flexibele huisvesting.

Optie 1: Accommodaties

Optie 2: Hospitality voor gasten

Optie 3: Complete campsite

Geschikte accommodaties

Samen met onze slaapconcepten proberen wij voor elke aanvraag een geschikte oplossing te bieden op het gebied van tijdelijke overnachtingen. Elk concept bij ons is uniek op zijn eigen manier en brengt zijn eigen charmes en beleving met zich mee. Ontdek welke slaapconcepten wij in-house hebben en lees wat er van deze accommodaties verwacht kan worden.

Bed-Stay | Hostel
Makkelijk op en afschalen doormiddel van modulaire bouw van bedden
Festivalcaravans
Wat is er nou meer festival dan een caravan? Met Festivalcaravans wordt iedere festivalcamping gezellig.
CozTent
Sfeervolle tenten welke helemaal op gaan in de sfeer van het festival. En eenvoudig in te richten naar ieders wensen en budget
KarTent
KarTent! De revolutionaire slaapoplossing op festivals heeft ervoor gezorgd dat er minder plastic afval te verwerken is na het evenement.
Bluecamp
De BlueCamp is een unieke stormtent die vanuit recyclebare jeans ontstaan is.
Festivalty
Een zeer handige festivalhut waarbij je de mogelijkheid hebt om tot wel 8 personen gebruik van te maken en ieder zijn eigen privacy kan bewaren.
Previous
Next

Slaapoplossingen voor Arbeidsmigranten en Seizoenarbeiders

Voor elk evenement de juiste slaapoplossing!

Nederland kan als klein landje in de zomer een groot gastland zijn voor vele arbeidsmigranten en seizoenarbeiders. In deze periode is het natuurlijk ook van belang dat deze mensen goed gehuisvest kunnen worden. In tijden van corona is het lastig om goede huisvesting te kunnen bieden aan je seizoenarbeiders en direct met alle maatregelen rekening te houden. Hierbij willen wij graag onze expertise aanbieden en samen tot de juiste slaapoplossing komen die geheel op maat te wensen is. Naast de slaapaccommodaties kunnen wij ook geheel verschillende ruimtes creëren zoals in elk ander normale woning. Denk hierbij aan wasruimte, keuken, woonkamer, sanitair en recreatie.

Mysteryland
25 festivalcaravans voor bezoekers.
Camping Hemels
Volledige exploitatie van pop-up camping concept i.s.m. Billybird Hemelrijk
Paaspop
Festivalcaravans voor bezoekers.
Verbrugge
420 slaapplaatsen in Bed-Stay bedden
Previous
Next

Cases

In de afgelopen jaren hebben wij slaapaccommodaties mogen voorzien voor festivalorganisaties als: Q-Dance, Mysteryland, Paaspop, Intents Festival, Draaimolen Festival, Solar Weekend, We Are Electric en ga zo maar door. Ook zijn wij actief voor overheidsinstanties, veiligheidsregio’s, hogescholen en uitzendbureau’s.  Benieuwd naar onze projecten? 

Wat bieden wij?

Wat kan The Sleeping Agency voor jouw Seizoenarbeiders betekenen?

Optie 1: Accommodaties

Ben jij op zoek naar verschillende slaapaccommodaties, om deze vervolgens aan te bieden voor al je bezoekers of crew?

Het is mogelijk om een of meerdere slaapconcepten bij ons af te nemen. Op basis van jouw wensen stellen wij een op maat gemaakte offerte op en komen wij de gehuurde slaapaccommodaties/producten bij je leveren, opbouwen en afbreken.

Optie 2: Hospitality voor gasten

Ben jij op zoek naar een crew die specialisten zijn op het gebied van hospitality voor jouw evenement?

Als je op zoek bent naar een groepje mensen voor je evenement waarbij de service met een glimlach hoog in het vaandel staat, dan kunnen wij jou de oplossing bieden. Naast het verzorgen van de tijdelijke slaapaccommodaties is het mogelijk om extra service toe te voegen zodat het stukje hospitality geheel uit handen kan worden genomen. Denk hierbij aan het meehelpen van de check-ins en check-outs van de gasten, het uitdelen van goodie bags en/of functioneren als aanspreekpunt voor de slaapaccommodaties. Op basis van de gewenste afname stellen wij een offerte op en komen wij de eventuele gehuurde producten en diensten leveren, opbouwen, afbreken en ook weer ophalen.

Optie 3: Complete campsite

Ben jij op zoek naar de juiste partij bij het meedenken en uitwerken van een gehele campsite bij jouw evenement?

Je kunt ons als volledige partij inhuren om de festivalcamping geheel uit handen te laten nemen. Wij regelen de gehele campsite van A tot Z. Dat begint bij het aanbieden van de slaapaccommodaties online voor de bezoekers tot aan de gehele service dat wordt verzorgd op locatie. Op basis van jouw wensen stellen wij  een op maat gemaakte offerte op en komen wij de gehele event camping verzorgen voor jouw medewerkers.

Waarom The Sleeping Agency?

Alle communicatie omtrent de verschillende slaapconcepten onder één dak! The Sleeping Agency speelt nu al langere tijd mee in de evenementen wereld en snappen als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om alles zelf te moeten regelen. Je wilt immers samenwerken met partijen die ervaring hebben en waarop je kunt vertrouwen. Wij kunnen de complete zorg uit handen nemen en de communicatie regelen voor alle slaapaccommodaties. Zo hoeft de organiserende partij maar met een leverancier zich bezig te houden. Daarnaast bieden wij ook onze service aan buiten de producten om, een all-in-one servicepakket. Hiermee nemen wij al het werk uit handen en regelen wij graag de klus voor je. Maak je daarnaast dan ook geen zorgen om de goede overnachting van je gasten en/of personeel.