Onze partners

“TEAM WORK, MAKES THE DREAM WORK”

Door de juiste samenwerkingen aan te gaan kunnen wij krachten bundelen met een aantal grote spelers binnen de markt!

FESTIVALCARAVANS.NL

Een uniek slaapconcept waar sfeer en beleving centraal staan. De Festivalcaravans brengen iedere camping weer dat echte kampeergevoel. Gasten slapen in een compleet uitgeruste caravan welke zich bevindt in een gezellige straat met andere caravans waarin iedere caravan zijn eigen tuintje heeft.

BED-STAY

Een hostel op locatie voor zowel crew als bezoekers. Het Bed-Stay Hostel biedt de mogelijkheid om met grote aantallen mensen te kunnen slapen op een relatief klein oppervlak. Door het unieke en innovatieve ontwerp kunnen gasten zonder verlies van privacy slapen in een compacte setting.

DE KAMPEERDER HORST

HEEL VEEL TENTEN etc…

KARTENT

KarTent, de innovatieve circulaire en milieuvriendelijke kartonnen tent! Het kartonnen materiaal blokkeert het zonlicht en isoleert, waardoor je tent donker en koel blijft. Verder is hij comfortabel voor 1 tot 4 personen en makkelijk aan te bieden zonder borg!

BLUECAMP

Op een bijzondere plek slapen onder versleten spijkerbroeken tijdens je favoriete festival, in de achtertuin of op een andere prachtige locatie in binnen of buitenland. Comfortabel verblijven in een duurzame tent, wist je dat de BlueCAMP tent voor 25% gerecycled denim, 50% polyester en 25% katoen bestaat?

SLEEP MEETS INNOVATION (GERMANY)

Innovatieve slaapoplossingen maar dan net iets verder over de grens bij onze Oost buren.

Samenwerken? Laat het ons weten!