Recensies

De glimlach van een klant is waar wij het eigenlijk voor doen!

Onze branche is er voor om iedereen een te gekke tijd te laten beleven en zoveel mogelijk de gasten te ontzorgen. Daarom zeggen wij bij The Sleeping Agency; “Een glimlach is onbetaalbaar, een goede nachtrust is goud waard!” Op naar nog meer van dit soort momenten!

FESTIVALCARAVANS OP BEACHY VRIENDENWEEKEND

“Wij hebben zo een geweldig weekend gehad in een van de Festivalcaravans die tijdens Beachy Festival aanwezig waren. Het personeel was zeer beleefd en de communicatie was top! Zeker een aanrader voor elk event waar geslapen moet worden.”

~ Pim van Rewind

BED-STAY ZORGT VOOR NOODOPVANG IN GOES

“Bed-Stay is het ideale product voor tijdelijke noodopvang en ze kunnen zeer snel handelen, dat is erg fijn in ons vakgebied. Bij COA zijn wij zeer tevreden.”

~ Gemeente Goes

EVENT CAMPING OP JUNGLE FESTIVAL

“Wij hebben zo een geweldig weekendfestival gehad op een van de mooiste locaties van Nederland. Daarbij hadden wij het niet zonder The Sleeping Agency kunnen doen hun geweldige accommodaties. Daarnaast hebben zij ons volledig ontzorgd waardoor wij ons konden focussen waar wij goed in zijn. HET FESTIVAL ORGANISEREN! We werken graag in de nabije toekomst weer samen met deze partij!”

~ Steve van Jungle organisatie

Ook samen dromen laten uitkomen? Laat een berichtje bij ons achter!