Stapelbed huren? Dat kan bij ons!

Ben je op zoek naar een stapelbed? Bijvoorbeeld omdat je als gemeente vluchteling wilt opvangen? Bij The Sleeping Agency kan je een stapelbed huren. Heb jij een geschikte locatie voor een noodopvang voor vluchtelingen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben tot 1.000 stapelbedden beschikbaar. Wanneer je kiest voor de stapelbedden van The Sleeping Agency verzorgen wij de levering en de op- en afbouw.

Combineer het met een noodopvang

Wil je als gemeente een stapelbed huren en die gebruiken voor noodopvang? Wij verzorgen ook Bed-Stays! Wat is een Bed-Stay? Dat is een uniek slaapconcept dat in grote aantallen geleverd kan worden.  Deze accommodatie is ontzettend snel opgebouwd en ziet eruit als een simpel stapelbed, maar het heeft veel meer.

In een Bed-Stay is namelijk ook voldoende privacy. Een stapelbed huren en daarnaast genoeg privacy, klinkt dat niet als een goede combinatie voor een noodopvang? De privacy wordt gecreëerd door het verduisterende gordijn. Deze is aan elk stapelbed bevestigd

Accommodaties voor festivals

Het aanbod van The Sleeping Agency gaat verder dan enkel een stapelbed huren of een Bed-Stay aanschaffen. Zo zijn wij partner van meerdere festivals. Voor deze festivals mogen wij het festivalterrein inrichten zodat men daar kan verblijven tijdens het weekend. Uiteraard doen wij dit niet alleen voor festivals, maar ook bij bijvoorbeeld bruiloften of zakelijke evenementen. Neem snel een kijkje bij al onze producten!

Meer informatie? Wij staan voor je klaar

Wil je meer informatie over alles wat The Sleeping Agency voor jou kan betekenen? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Heb je het contactformulier ingevuld? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.