The Sleeping Agency helpt je graag met jouw zoektocht naar de perfecte accommodatie voor op een festival Ben je op zoek naar een onvergetelijke festivalervaring? Dan hoef je niet verder te zoeken, want onze festival caravan biedt de perfecte combinatie van comfort, gemak en avontuur. Of je nu een doorgewinterde festivalganger bent of je eerste festivalavontuur wilt beleven, onze caravans zijn de ideale keuze om te genieten van alle festiviteiten.

Festival caravans – Waarom is het de perfecte keuze voor jouw festival?

Waarom zou je kiezen voor een festival caravan? Hier zijn enkele redenen waarom onze caravans een geweldige optie zijn:

–      Optimaal comfort– Met onze festivalcaravans hoef je geen compromissen te sluiten op het gebied van comfort. Onze caravans zijn speciaal ontworpen om jou een comfortabele slaapomgeving te bieden, zodat je volledig kunt ontspannen na een dag vol muziek en festiviteiten. Geniet van een comfortabel bed, voldoende ruimte en handige voorzieningen.

–      Ultieme vrijheid– Met een festivalcaravan geniet je van ultieme vrijheid op het festivalterrein. Je kunt zelf bepalen waar je jouw caravan parkeert, of je nu dicht bij het podium wilt zijn of juist liever wat verder weg voor een rustigere sfeer. Je hebt de volledige controle over jouw eigen ruimte en kunt jouw festivalervaring helemaal naar wens vormgeven.

Bedden verhuur en meer​

The Sleeping Agency helpt graag bij de opzet van een noodopvang voor vluchtelingen. Noodopvang is hier ook ook een goed woord voor. Ben je als gemeente op zoek naar een noodopvang voor vluchtelingen? Wanneer je een geschikte locatie hiervoor hebt helpen wij met de op- en afbouw hiervan. Uiteraard verzorgen wij ook de levering van bijvoorbeeld de stapelbedden.

Zoals gezegd verzorgen wij ook een complete Bed-Stay als dat wenselijk is. Benieuwd wat wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk dan onze producten.

Ruim aanbod voor noodopvang

Onze aanbod aan een noodopvang voor vluchtelingen gaat tot 1000 stapelbedden (en Bed-Stays). Hiermee kunnen wij 20 tot 1.000 personen voorzien van een fijn bed om in te overnachten. De noodopvang stapelbedden zijn beschikbaar in diverse afmetingen en meerdere interieur opties. Heb je als gemeente een goede accommodatie voor de tijdelijke opvang van vluchtelingen, maar niet genoeg bedden beschikbaar? The Sleeping Agency helpt je graag verder!

Wij helpen je graag verder

Ben je geïnteresseerd in een noodopvang voor vluchtelingen, maar wil je graag meer informatie? Neem contact op en wij helpen je graag verder. Ons team staat voor je klaar!