Je hebt er vast wel iets van meegekregen: de vluchtelingencrisis in Nederland. Er zijn niet genoeg accommodaties om deze mensen een dak onder het hoofd te bieden. In een land als Nederland kan dit natuurlijk niet. Daarom helpt The Sleeping Agency je graag met het opzetten van een noodopvang voor vluchtelingen. Lees snel verder wat wij voor jouw gemeente kunnen betekenen.

Noodopvang voor vluchtelingen in jouw gemeente

Nu gemeentes en overheidsinstanties steeds vaker vluchtelingen op moeten vangen groeit de vraag naar plekken om dit te realiseren. Bij The Sleeping Agency helpen we je graag met het realiseren van een noodopvang voor vluchtelingen. Wij bieden naast slaapaccommodaties ook losse stapelbedden. Mocht je dus op zoek zijn naar alleen bedden ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Wij leveren de noodopvang voor vluchtelingen binnen 48 uur op de gewenste locatie. Wij verzorgen hierbij de complete op- en afbouw van de noodopvang. Zoals gezegd is de aanschaf van een noodopvang voor vluchtelingen ook te combineren met stapelbedden en beddengoed verhuur. Daarnaast leveren wij door heel Europa onze noodopvangen. Jouw gemeente of locatie hoeft daarom niet perse in Nederland te liggen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Hoe ziet de noodopvang eruit?

Bij The Sleeping Agency kan je ervoor kiezen om stapelbedden te huren. Wij bieden zowel dichte als open stapelbedden aan voor de opvang van vluchtelingen. Een uitgebreide versie van een stapelbed is de Bed-Stay. Dit is een uniek slaapconcept die wij tot 1.000 stuks kunnen leveren. Dit betekent voor maximaal 1.000 vluchtelingen noodopvang, want een Bed-Stay is één vierkante meter.

Wanneer je kiest voor een Bed-Stay noodopvang kan je als gemeente kiezen uit 3 verschillende uitvoeringen: basic, normal en cube. Bij basic ontvang je alleen de frame van de Bed-Stay. Kies je voor normal dan wordt de Bed-Stay geleverd een bedstee. Wanneer de keuze op de cube valt ontvang je daadwerkelijk je eigen vierkante meter. Doordat er een afscheiding tussen de Bed-Stays zit heb je genoeg privacy.

Meer informatie

Neem contact op

Ben je in jouw gemeente op zoek naar een noodopvang? Dan helpen wij je graag verder. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij schakelen snel en kunnen binnen 48 uur de noodopvang op de gewenste locatie leveren.

Ruim aanbod van The Sleeping Agency

Naast een noodopvang voor vluchtelingen leveren wij nog veel meer slaapaccommodaties. Zo voorzien wij onder andere festivalterreinen, zakelijke evenementen en bruiloften ook van slaapaccommodaties. Bekijk alle markten waarvoor The Sleeping Agency levert.

Ik ben op zoek naar een noodopvang in mijn gemeente