Wie is The Sleeping Agency?

The Sleeping Agency is gespecialiseerd in tijdelijke slaapaccommodaties. Wij verzorgen dit voor festivals en evenementen, maar tegenwoordig plaatsen wij ook een vluchtelingen opvang in eigen regio. Ben je benieuwd naar meer? Lees dan snel verder!

Wil je een vluchtelingen opvang in eigen regio?

Met de huidige problematiek rondom de vluchtelingenopvang snappen wij dat je als gemeente of overheidsinstantie niet stil kan blijven zitten. Maar waar in jouw gemeente is er nog plaats? Wij van The Sleeping Agency helpen je uit de brand.

Wij verhuren complete slaapaccommodaties die wij binnen 48 uur leveren. Wij verzorgen daarbij de gehele op- en afbouw en verhuren ook de bedden. Dit zijn stapelbedden. Ook is het mogelijk om bij ons losse stapelbedden te huren mocht je al over een geschikte vluchtelingen opvang in eigen regio beschikken. Je kan kiezen uit zowel dichte als open stapelbedden.

Wij leveren onze accommodaties niet alleen in Nederland, maar door heel Europa? Heb je vragen of ben je geïnteresseerd?

Neem contact op

Ons slaapconcept voor de vluchtelingenopvang

Nu ben je vast benieuwd welke slaapaccommodaties wij aanbieden voor de vluchtelingenopvang in eigen regio. Speciaal hiervoor bieden wij de Bed-Stay aan. Deze leveren wij tot 1.000 stuks. Per Bed-Stay heb je je eigen vierkante meter tot je beschikking. Dit betekent dat er maximaal 1.000 personen opgevangen kunnen worden in de Bed-Stay van The Sleeping Agency. Doormiddel van een verduisterend gordijn heb je ondanks de beperkte ruimte wel de gewenste privacy.

Dit wil ik voor mijn gemeente

Overige accommodaties

Naast een Bed-Stay heeft The Sleeping Agency nog veel meer slaapaccommodaties in het assortiment. Deze zijn niet alleen gericht op een vluchtelingenopvang in eigen regio, maar ook op bijvoorbeeld de inrichting van een festivalterrein of evenement.

Zo plaatsen wij speciale FestivalcaravansCozTenten en unieke KarTenten. Dit zijn innovatieve en milieuvriendelijke kartonnen tenten. Door het kartonnen materiaal blijft je tent heerlijk koel en donker. Een KarTent bied ruimte voor 2 tot 4 personen. Doordat deze tent simpel op te vouwen is heb je hem voor je het weet weer opgeruimd!

Bekijk al onze accommodaties

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op

Ben je op zoek naar de opzet voor een vluchtelingen opvang in eigen regio? Of slaapaccommodaties voor op jouw festivalterrein? Wij helpen je graag verder. Wij leveren onze slaapaccommodaties op de locatie waar jij deze wenst te ontvangen.

Contact