De vluchtelingencrisis is een landelijk onderwerp in Nederland. Iedereen verdient een dak boven zijn of haar hoofd en een bed om in te slapen, maar juist hier gaat het fout in Nederland. The Sleeping Agency biedt hiervoor de oplossing. Wij verzorgen graag de tijdelijke huisvesting. Wij hebben meerdere mogelijkheden hiervoor. Lees snel verder!

Tijdelijke huisvesting voor vluchtelingen

The Sleeping Agency biedt tijdelijke huisvesting aan voor onder andere vluchtelingen. Maar wat kan je hieronder verstaan? Wij bieden bijvoorbeeld grote hoeveelheden stapelbedden aan.  Wij hebben zowel dichte als open stapelbedden die beschikbaar zijn voor verhuur.

De stapelbedden zijn ook te huren als Bed-Stay. Hierdoor kan je grote ruimtes opvullen met veel slaapplekken voor bijvoorbeeld vluchtelingen. Een Bed-Stay is beschikbaar met een afscheiding, waardoor er ook genoeg privacy is. Benieuwd wat dat inhoudt? Klik dan hier.

Bedden verhuur en meer

The Sleeping Agency helpt graag bij de opzet van een noodopvang voor vluchtelingen. Noodopvang is hier ook ook een goed woord voor. Ben je als gemeente op zoek naar een noodopvang voor vluchtelingen? Wanneer je een geschikte locatie hiervoor hebt helpen wij met de op- en afbouw hiervan. Uiteraard verzorgen wij ook de levering van bijvoorbeeld de stapelbedden.

Zoals gezegd verzorgen wij ook een complete Bed-Stay als dat wenselijk is. Benieuwd wat wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk dan onze producten.

Ruim aanbod voor noodopvang

Onze aanbod aan een noodopvang voor vluchtelingen gaat tot 1000 stapelbedden (en Bed-Stays). Hiermee kunnen wij 20 tot 1.000 personen voorzien van een fijn bed om in te overnachten. De noodopvang stapelbedden zijn beschikbaar in diverse afmetingen en meerdere interieur opties. Heb je als gemeente een goede accommodatie voor de tijdelijke opvang van vluchtelingen, maar niet genoeg bedden beschikbaar? The Sleeping Agency helpt je graag verder!

Wij helpen je graag verder, neem contact op

Ben je geïnteresseerd in een noodopvang voor vluchtelingen, maar wil je graag meer informatie? Neem contact op en wij helpen je graag verder. Ons team staat voor je klaar!

Contact